Home

Vizier

Op deze pagina kunt u de artikelen teruglezen die de Huurders Belangen Vereniging in het magazine van OFW, de Vizier heeft geschreven. In de Vizier heeft de Huurders Belangen Vereniging een eigen pagina, hierop plaatsen wij artikelen om op deze manier onze leden te kunnen voorzien van informatie waar vraag naar is of over iets waar onduidelijkheden over zijn.

Vorig jaar hebben we in de Vizier het mutatiebeleid (verhuisbeleid) beschreven. Hier kwamen altijd veel vragen over bij de HBV. Daarom hebben we vorig jaar de Vizierpagina geheel besteed aan een uitgebreide uitleg van het mutatiebeleid.

Doordat de coördinatoren van de HBV twee maal per jaar overleg hebben met alle opzichters van OFW, kunnen wij u melden dat er minder vragen en onduidelijkheden zijn binnen gekomen bij zowel OFW als de HBV.

Hierdoor mogen we concluderen dat onze pagina in de Vizier veel wordt gelezen. We proberen zoveel mogelijk dingen te beschrijven waar vragen over zijn gekomen of waar onduidelijkheden over zijn.

Mocht u iets tegenkomen, waarvan u denkt hier wil ik als huurder meer over weten, of dat er iets niet geheel duidelijk is over een bepaald beleid, schroom niet en laat het ons weten via de mail of stuur een briefje naar ons postbusadres. Dan kunnen wij er in de Vizier aandacht aan besteden, zodat u als huurder zo goed mogelijk wordt geïnformeerd.

Als Huurders Belangen Vereniging komen we op voor u als huurder van OFW, maar we helpen u ook graag aan de benodigde  informatie.
 

© 2020 Huurders Belangen Vereniging | Realisatie: Sybit - Software op Maat | Ontwerp Ruiter Webdesign Biddinghuizen

Realisatie: Sybit - Software op Maat